Open Dag bij Trubendorffer

Voor mededelingen of advertenties, bijvoorbeeld als je wilt weten of er in jouw buurt belangstelling is om een Norwoodgroep te beginnen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 18381
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Open Dag bij Trubendorffer

#1 Bericht door Anna » do nov 23, 2023 3:18 pm

Open Dag bij Trubendorffer

Trubendorffer, TruColours en Fundamentum nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag waarin herstel centraal staat.

Stichting Naast is aanwezig!

Wat kun je verwachten?
- Workshops: Ervaar boeiende workshops verzorgd door Trubendorffer, Fundamentum en TruColours.
- Zelfhulpgroepen: Maak kennis met meer dan 10 zelfhulpgroepen die klaarstaan om hun ervaringen te delen en ondersteuning te bieden. Ook zijn de deuren van de zelfhulpgroep de NA geopend voor iedereen.
- Voor de naasten: Stichting Naast en AGOG staan paraat met informatieve stands, waar naasten zich kunnen laten informeren en verbinden.
- Live Optredens: Laat je betoveren door de talenten binnen onze community tijdens diverse live optredens van artiesten.
- Gratis Eten: Ervaar de heerlijke maaltijden, hapjes en (alcoholvrije) drankjes, allemaal gratis aangeboden door onze foodtrucks!
- Winterse Warmte: Maak je geen zorgen om de kou! Wij hebben gezorgd voor heaters om een heerlijke winterwarmte te creëren voor iedereen.

De Open Dag is gratis toegankelijk voor iedereen. Samen zijn we sterk in herstel. We hopen je te mogen verwelkomen op deze Open Dag.

📅 Datum: 8 december 2023
🕓 Tijd: 16.00 – 21.30u
📍 Locatie: Geschutswerf 12, Amsterdam
Toegang is Gratis!

Meer informatie:
https://www.trubendorffer.nl/open-dag-2 ... 75e79aaa72

Plaats reactie